Massif de l'Esterel

Idag packade Johanna och jag ryggsäcken och tog bilen mot bergen Esterel som ligger en bit utanför Cannes. Jag har länge velat åka dit för att uppleva de vackra vyerna och röda bergen, men det har inte blivit av förrän idag. Eftersom vi inte riktigt hade någon plan på vilken av bergstopparna vi skulle besöka så tog vi oss bara in på första bästa väg med destination Esterel och parkerade bilen vid kanten. Sedan följde vi bara en grusväg som ringlade sig upp längs ett berg.
     Det blåste något extremt och på en av topparna blåste det så mycket att man ramlade om man inte höll i sig, det höll på att hända mig ett par gånger. Som picknick hade vi med oss en baguette med äggsallad, kaffe och vindruvor som vi åt som lunch när vi tog en paus på vägen. Det var en mycket härlig dag med fantastisk utsikt och jag blev så uppiggad av att vara ute i naturen och funderar på att åka dit även nästa helg!
Allmänt | |
#1 - - Ann Eriksson:

Oj vilket härligt ställe! Och vilka fina bilder. Ser ut att ha varit en riktigt härlig utflykt. Puss och kram från mammi

#2 - - jullanbullan :

Åh fina tjejer som är så saknade!! Och snygg blå jacka ;) Massa pussar <3

Svar: Visst är den snygg!! Saknar dig med så mycket, puss <3
Linnea Eriksson

Upp